Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Λόγο - Ψυχογράφημα
κέντρο λογοθεραπείας & εργοθεραπείας


 

// ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε ένα σύγχρονο Κέντρο Αναπτυξιακής Διάγνωσης και Αποκατάστασης Παιδιών, Εφήβων και Ενηλίκων.

Στο Λόγο – Ψυχογράφημα πιστεύουμε ακράδαντα ότι κάθε άτομο αποτελεί μια μοναδική προσωπικότητα, μία ξεχωριστή ψυχοσύνθεση με διαφορετικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες. Γι’ αυτό και τα προγράμματά μας είναι πλήρως εξατομικευμένα και δομημένα έτσι ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες κάθε ατόμου ξεχωριστά. Η έγκαιρη και σωστή διάγνωση, η άμεση και οργανωμένη αντιμετώπιση και η συνεχής ανατροφοδότηση αποτελούν τους θεμέλιους λίθους ενός επιτυχημένου προγράμματος αποκατάστασης στο οποίο έχουν δικαίωμα όλοι.

Η λειτουργία μας βασίζεται στην αγάπη της ομάδας μας που αποτελείτε από ειδικούς επαγγελματίες με πολυετή πείρα στο χώρο της ψυχικής υγείας και της εκπαίδευσης. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που είναι πλήρως εναρμονισμένες με τα σύγχρονα πρότυπα λειτουργίας.

Ο χώρος μας είναι ειδικά διαμορφωμένος, ώστε να νιώθουν άνετα οι επισκέπτες όλων των ηλικιών, έχοντας την αμέριστη προσοχή της διεπιστημονικής ομάδας. Η επιστημονική γνώση συνδυάζεται με τα παιδικά χαμόγελα, την αισιοδοξία, την δημιουργικότητα και τη συνεχή πρόοδο δημιουργώντας ένα ζεστό κλίμα επικοινωνίας και δράσης.

Το Κέντρο συνεργάζεται με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία και σας προσφέρει την πρώτη αξιολόγηση ΔΩΡΕΑΝ ώστε να ενημερωθείτε διεξοδικά για τα ζητήματα που σας απασχολούν.

 

ΣΧΟΛΙΚΗ
ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ & ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ