Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Το Λόγο–Ψυχογράφημα είναι ένα σύγχρονο Κέντρο Αναπτυξιακής Διάγνωσης και Αποκατάστασης Παιδιών, Εφήβων και Ενηλίκων.
 
Η λειτουργία του βασίζεται στην αγάπη μιας ομάδας ειδικών επαγγελματιών με πολυετή πείρα στο χώρο της ψυχικής υγείας και της εκπαίδευσης. Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι υψηλού επιπέδου πλήρως εναρμονισμένες με τα σύγχρονα πρότυπα λειτουργίας.
 
Ο χώρος είναι ειδικά διαμορφωμένος, ώστε να νιώθουν άνετα οι επισκέπτες όλων των ηλικιών, έχοντας την αμέριστη προσοχή της διεπιστημονικής ομάδας. Η επιστημονική γνώση συνδυάζεται με τα παιδικά χαμόγελα, την αισιοδοξία, την δημιουργικότητα και τη συνεχή πρόοδο δημιουργώντας ένα ζεστό κλίμα επικοινωνίας και δράσης.
 
Στο Λόγο – Ψυχογράφημα πιστεύουμε ακράδαντα ότι κάθε άτομο αποτελεί μια μοναδική προσωπικότητα, μία ξεχωριστή ψυχοσύνθεση με διαφορετικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες, γι αυτό και τα προγράμματα είναι πλήρως εξατομικευμένα και δομημένα. Η έγκαιρη/σωστή διάγνωση, η άμεση/οργανωμένη αντιμετώπιση και η συνεχής ανατροφοδότηση αποτελούν τους θεμέλιους λίθους ενός επιτυχημένου προγράμματος αποκατάστασης στο οποίο έχουν δικαίωμα όλοι.
 
Το Κέντρο συνεργάζεται με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία και σας προσφέρει την πρώτη αξιολόγηση ΔΩΡΕΑΝ ώστε να ενημερωθείτε διεξοδικά για τα ζητήματα που σας απασχολούν.